Even voorstellen: Wesli De Cremer

Op maandag 7 oktober 2024 hebben we 1A scheidsrechter Wesli De Cremer op bezoek als gastspreker in Bistro Van Gogh. Wesli neemt ons mee in zijn leven als semiprofessioneel scheidsrechter en zijn carrière tot op vandaag.

Wesli (32) woont en werkt in Brabant en is scheidsrechters sinds 2014. In de jeugd van Wesli was voetbal een belangrijk onderdeel en hij kon aardig overweg met een bal. Helaas gooiden enkele blessures roet in het eten waardoor Wesli in de voetsporen van zijn zus trad en scheidsrechter werd in 2014. Een keuze die hem slecht 5 jaar later al in de Jupiler Pro League bracht want in de zomer van 2019 floot hij met KV Mechelen vs Cercle Brugge zijn debuutmatch in 1A. Ondertussen is Wesli een vaste waarde in 1A en floot hij al 93 wedstrijden, vorig seizoen floot hij ook diverse wedstrijden in de Champions Play-Offs.

Op maandag 7 oktober maken we kennis met deze talentrijke scheidsrechter die nog lang niet aan zijn plafond zit. Ook extra-sportief is Wesli aan een mooi parcours bezig als eigenaar van de Fitclub in Zaventem en als hoofd van Referee Fitness bij Voetbal Vlaanderen. De maandelijkse trainingen in De Lange Munte in Kortrijk passeren allemaal langs Wesli zijn hand. Daarbovenop is er ook een connectie met Oostende, maar daar vertelt Wesli ons vast en zeker meer over op maandag 7 oktober.

U komt toch ook?

(143 keer bekeken)

Share